Over Zeker in huis

Het project Zeker in huis is een initiatief van Curadomi Thuiszorg in Kampen, Assen en Harderwijk en heeft als doel de zelfredzaamheid van senioren in deze gemeentes te vergroten. Door een gratis scan krijgt u inzicht in welke (digitale) hulpmiddelen u kunnen helpen langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierdoor kan professionele zorg mogelijk langer uitgesteld worden. 

Oud worden willen we allemaal. Gezond oud worden is helaas niet vanzelfsprekend. Veranderingen zoals rimpels en grijze haren zijn zichtbaar, andere veranderingen zijn niet altijd zichtbaar, maar kunnen u wel onzeker maken in uw dagelijks leven. Misschien bent u wel bang dat u niet meer zelfstandig kan douchen, de weg naar huis niet meer weet of om te vallen. Deze onzekerheden kunnen u in het dagelijks leven belemmeren of zelfs angstig maken. Curadomi is het project Zeker in huis gestart om u, senior uit de gemeente Kampen, Assen en Harderwijk, te helpen om langer zeker thuis te blijven wonen zonder zorg. 

Gratis zelfredzaamheidscan

In samenwerking met de Thuisleefgroep biedt Zeker in huis u gratis de zelfredzaamheidscan aan. Deze scan bevat een online vragenlijst, over uw huidige zorgbehoefte, die u kunt invullen. Na het beantwoorden van de vragen ontvangt u direct de uitslag met advies over hulpmiddelen die u kunnen ondersteunen, zoals een beugel in de douche, een rollator of hulpmiddelen om zelfstandig uw (steun)kousen aan te doen. Deze middelen helpen u om zelfstandig en zeker thuis te blijven wonen.

Bent u:

  • Senior en wonend in de gemeente Kampen, Assen of Harderwijk?
  • Wilt u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen?
  • Benieuwd welke hulpmiddelen u kunnen ondersteunen om uw dagelijkse bezigheden in huis te vergemakkelijken?

Klik dan hier om direct naar de scan te gaan. 

Maak de scan

Advies nodig?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.