Scan

De zelfredzaamheidsscan is een online vragenlijst waarbij u antwoorden geeft op vragen over uw huidige zorg(behoefte). De scan is bedoeld voor senioren uit de gemeente Kampen, Assen en Harderwijk. 

Om de scan te maken heeft u geen inloggegevens nodig. De scan kunt u gemakkelijk zelf invullen of samen met uw mantelzorger of een vrijwilliger.

De uitslag
De zelfredzaamheidsscan van Zeker in huis is van belang voor senioren uit bovengenoemde gemeenten die nog geen tot weinig professionele zorg nodig hebben. Na het invullen van de vragen ontvangt u direct de uitslag. De uitslag van deze scan laat zien welke oplossingen of nieuwe, innovatieve zorg kan helpen bij uw zelfredzaamheid. Bijvoorbeeld het installeren van beugels in de douche, een douchekruk of de inzet van zorgtechnologie kan helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

Maak de scan

Komt u er niet uit?

Heeft u een vraag over de (inhoud van de) scan? Laat dan in het formulier hieronder uw contactgegevens achter of neem telefonisch contact op met een van de wijkverpleegkundigen van Curadomi Kampen, Assen of Harderwijk.

Advies nodig?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.